Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

Bezoekers info

Beste bouwprofessional,

In oktober 2014 werden de zakelijke uitdagingen van de bouwondernemingen voor het eerst gedemonstreerd op BUILTY. Het enige en prestigieuze b2b-innovatieplatform voor de sector met een aanbod aan reële oplossingen op het moment dat de nood hoog was. Vaak bieden bestaande of nieuwe bouwinitiatieven op dat vlak geen enkele troost… . Het aanvoelen en begrijpen van deze uitdagingen heeft van BUILTY een betrouwbare en lange termijn partner gemaakt voor de bouwmarkt. Meteen goed voor een 3e editie waar bouwheren, architecten, studiebureaus en projectontwikkelaars van grote multisectoriële projecten centraal staan en een antwoord krijgen op hun technische vraagstukken.

Bouwen en innoveren gaan immers hand in hand. De manier waarop de mens woont, leeft, werkt, ontspant, speelt en leert, vraagt een andere uitwerking van skeletbouwen. Deze bouwkring vormt de hoeksteen van onze maatschappij. De invloed van deze tactische sector is bijzonder groot op onze sociaaleconomische bedrijvigheid. Het water- en luchtdicht bouwen “op maat” speelt dan ook een cruciale rol op BUILTY.

De unieke formule, die in samenspraak met de bouwprofessionals op BUILTY werd gepresenteerd, werd een meer dan succesvolle implementatie die niet alleen een positieve impact op de business van de bouwsector heeft nagelaten maar meteen een “eigen en exclusief business event voor de bouwprofessionals” heeft gecreëerd. BUILTY werd dan ook meteen aan de wieg ondersteund door prominente fabrikanten van bouwmaterialen en vooraanstaande belangenorganisaties in de bouw: Confederatie Bouw; WTCB/CSTC; ADEB/VBA; navb/cnac; ODE Vlaanderen

Deze partners stimuleren de essentie van innovatie in de ruwbouw, want de tartingen voor de markt zijn enorm. Nieuwe technologieën, ontwikkelingen en materialen worden ingezet om een steeds beter resultaat te bekomen op vlak van milieu, arbeidsomstandigheden, comfort, veiligheid en maintenance.

Ontdek BUILTY:


 
 
 
                         
   
   
                          Producten,
Innovaties &
Demonstraties

    Technische
sessies

   

Conferentie
programma

 

                                                                                             
                                                        Vergaderingen                  Netwerking                  Gratis catering 


Volg ons

 @BuiltyBe

Contact

Tour & Taxis
Havenlaan 86c
1000 Brussel

E: info@builty.be
T: +32 (0)9 241 92 11

BUILTY Team

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer