Deze site vereist Javascript om goed te kunnen functioneren. Gelieve Javascript toe te staan in uw browseropties.

BUILTY schuift vooruit naar een nader te bepalen datum

Het BUILTY team werkt momenteel hard aan de derde editie en informeert u binnenkort over de nieuwe data en het inhoudelijke programma.

BUILTY schuift vooruit naar een nader te bepalen datum

Sinds 2014 organiseert Artexis Easyfairs het exclusieve evenement BUILTY voor de bouwsector.

Met dit event richt de groep een zakelijk netwerkingsplatform in voor de bouwindustrie dat enerzijds de grote bouwprofessionals aantrekt als bezoeker en anderzijds de fabrikanten van grote merken & innovaties presenteert als exposant. Grote aannemingsbedrijven, architecten- & studiebureaus, installatiebedrijven en projectontwikkelaars zijn vragende partij voor een zeer gericht b2b bouwevenement. Zo vervult BUILTY een reële nood van de sector.

De voorbije edities mochten we op veel aandacht van de markt rekenen. Het nieuwe en frisse concept, anders dan de traditionele vakbeurzen, trekt aan.

Hoewel het event ondersteund wordt door alle grote bouwfederaties, namen een aantal belangrijke producenten van innovatieve bouwmaterialen & -technologieën een afwachtende houding aan ten opzichte van de nieuwkomer BUILTY. Toch maken de enorme uitdagingen in de bouwsector zoals innovatie, energienormen, social dumping, reglementering, kredietverlening, … van het initiatief een platform dat op het juiste moment valt en tekenden een behoorlijk aantal exposanten in op de voorbije edities.

In 2015 kreeg BUILTY helaas te kampen met de gevolgen van de terreuraanslagen. Niettemin werkte het BUILTY team hard aan de komende 3e editie die gepland stond in november 2016. Op vandaag stellen we echter vast dat deze editie, ondanks een zeer goede beoordeling van het concept en de organisatie, tot op heden op niet voldoende innovatieve spelers als exposant kan rekenen.

Naar aanleiding van deze vaststelling, heeft Artexis Easyfairs beslist om de volgende editie van BUILTY vooruit te schuiven tot een nader te bepalen datum. We stellen nu alles in het werk om samen met de betrokken stakeholders te streven naar een concept dat er niet alleen uitspringt op vlak van organisatie en beleving, maar tevens een gevarieerd & uitgebreid aanbod aan innovatieve bouwtechnologieën en een hoogstaand conferentieprogramma met de trends en ontwikkelingen in de bouwsector kan brengen. We zullen opnieuw bijzonder inzetten op randactiviteiten die partners en verenigingen zullen organiseren tijdens BUILTY, om zo een nog beter “visit the future” event aan te bieden.

We willen u in het bijzonder bedanken voor uw interesse in deze 3e editie en zullen niet nalaten u op de hoogte te brengen van zodra de nieuwe data gekend zijn.
Volg ons

 @BuiltyBe

Contact

Tour & Taxis
Havenlaan 86c
1000 Brussel

E: info@builty.be
T: +32 (0)9 241 92 11

BUILTY Team

Met het voortzetten van uw bezoek aan de website, accepteert u het gebruik van cookies om op maat gemaakte aanbiedingen en diensten aan te bieden. Lees meer